Weer terug.
Door: jos
Blijf op de hoogte en volg jos
03 November 2009 | Gambia, Kololi
4 november vliegen we weer naar Banjul.
Gisteren nog snel een "meeting" gehad met enkele bestuursleden.
Mieke en Tonny kwamen met een koppakking voor de Subaru bus én zeer goed bericht binnen.
De "Mari's" die dit jaar Antwerpen-Banjul hebben gereden en in Marokko stranden met hun auto,
Hebben een aanzienlijk bedrag geschonken aan "SecondHome"
Letwel deze mensen zijn een jaar bezig geweest en stad en land afgereden voor sponsers.
Lees hun onfortuinlijke verhaal op de ANTWERPEN-BANJUL website.
Gisteren nog snel een "meeting" gehad met enkele bestuursleden.
Hebben een aanzienlijk bedrag geschonken aan "SecondHome"
Lees hun onfortuinlijke verhaal op de ANTWERPEN-BANJUL website.
03 November 2009 - 13:28
Daktari John:
Succes met uitvoeren van komende openstaande projekten ... en tevens quality-time gewenst.
Vergeet niet belangrijke foto's te nemen voor de site's. -
03 November 2009 - 15:48
Ferry:
Jos, Succes met de trip, we zullen er morgen een extra glaasje bier op drinken!
Goede reis. -
03 November 2009 - 18:09
Albert:
Jos, leuk weer om op deze manier weer iets van je te horen. Via deze weg in contact met jou op verre afstand blijkt beter te lukken dan op korte afstand: zo kan het verkeren. Jos, veel succes met je activiteiten en goede reis,
groetjes Albert -
05 November 2009 - 11:28
Susanne:
Hé Jos,
Succes met de auto's hopelijk lukt het deze keer wel. Maar bovenal veel plezier hebben daar.
groetjes
susanne -
05 November 2009 - 17:25
Mario:
Hoi Jos,
Succes in Afrika en ik zie je weer bij je third home (Mars) -
08 November 2009 - 10:40
Henk Jonker:
Was wat aan het zoeken op internet en zag dat je op dit moment weer in Gambia bent. Ik wens je daar een goede tijd en doe de mensen van second home en the methodist special school de hartelijke groeten.
vriendelijke groet,
Henk